Читать 9 раз, желательно на фото при открытой форточке или находясь в одном помещении с объектом.
"Белый" вариант:
"Не іду я, на ведміді їду, гадом поганяю, А до тебе (имя) добру річ замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Їду я через море, вкину у море мак, Що я буду говорити - щоб було все так, Я до тебе із "святою паскою", А ти до мене будь із доброю ласкою".
Транскрипция:
Нэ йду я, на вэдмэди йиду, гадом поганяю, А до тэбэ (имя) добру рич замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Йиду я чэрэз морэ, вкыну у морэ мак, Що я буду говорыты - щоб було всэ так, Я до тэбэ из "святою паскою", А ты до мэнэ будь из доброю ласкою".
"Темный" вариант:
"Не іду я, на ведміді їду, гадом поганяю, А до тебе (имя) "погану" річ замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Їду я через море, вкину у море мак, Що я буду говорити - щоб було все так, Я до тебе із "бисовой указкою ", А ти до мене будь із доброю ласкою".
Транскрипция:
Нэ йду я, на вэдмэди йиду, гадом поганяю, А до тэбэ (имя) "погану" рич замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Йиду я чэрэз морэ, вкыну у морэ мак, Що я буду говорыты - щоб було всэ так, Я до тэбэ "из бисовою указкою" , А ты до мэнэ будь из доброю ласкою".
Нейтральный вариант:
Не іду я, на ведмеді їду, гадом поганяю, А до тебе (имя) ТАКУ річ замовляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Їду я через море, вкину у море мак, Що я буду говорити - щоб було все так, Я до тебе із СВОЄЮ указкою, А ти до мене будь із доброю ласкою.
Транскрипция:
Нэ йду я, на вэдмэди йиду, гадом поганяю, А до тэбэ (имя) ТАКУ рич замо-вляю: (изложить суть пожелания- что человек должен сделать по вашему замыслу) Йиду я чэрэз морэ, вкыну у морэ мак, Що я буду говорыты - щоб було всэ так, Я до тэбэ из СВОЕЮ указкою, А ты до мэнэ будь из доброю ласкою.
- Подпись автора
Мой канал в телеграмм, там бываю чаще - https://t.me/oresheklenorman